Vrolijkheid & Vooruitgang bij Vermeer

Het is bijna zover… We hebben de tweede auto aangekocht en wanneer alles zo lekker mee zit als tot op heden, zal hij as Dinsdagavond 11 oktober zich dienstbaar in gaan zetten…

Deze keer hebben we er bewust voor gekozen om een auto tot taxi om te laten bouwen, terwijl onze eerste auto al een taxi was. Dat ombouwen kost normaal gesproken heel veel tijd, daar alle instanties op afspraak werken en het door nieuw wet regelingen, heel erg druk hebben.

Maar de aanhouder wint en we hebben in één week tijd alle instanties achter elkaar kunnen inplannen, zodat er geen kostbare tijd verloren gaat! Dinsdag wordt de taxi boordcomputer met alle toeters en bellen ingebouwd, gewoon hier in Tilburg….

We hadden tijdens onze zoektocht naar een geschikte auto die aan bepaalde voorwaarden moest voldoen, keuze uit een aantal auto’s… Ons budget, de kleur, stationcar ivm koffers, ruimte voor de benen, lederen bekleding, airco en cruise control, bekerhouders en aux ingang (haha) en een automaat, waren de voorwaarden…. We hebben een auto gevonden die nog veel méér is als dat, alleen hebben we een concessie gedaan op de transmissie en is het een handgeschakelde sportieve zwarte BMW 520D geworden!

Hij werd ons ongezien aangeboden en we moesten 3 dagen wachten om de auto te gaan bekijken, poeh poeh dan zijn 3 dagen erg lang. Éénmaal in Haarlem aangekomen, waren we meteen verliefd en wisten we dat hij het ging worden. De zon scheen en we zagen hem schitteren en hij leek wel nieuw en te wachten op ons. Even een ritje maken en als er al twijfel was, dan verdween die onmiddellijk want hij reed als een trein…

Het was echt genieten om meteen de eerste rit van Haarlem naar Tilburg te rijden in zo’n chique en comfortabele auto. Onderweg hebben we onze monteur gebeld en hij was heel nieuwsgierig dus we konden gelijk langskomen en dan zou hij hem even nakijken.( http://www.autohandelvangils.nl/)
Ons monteurtje is natuurlijk heel wat auto’s gewend maar deze vond vond hij toch erg chique, rijdt als een zonnetje en wat is ie prachtig afgewerkt, zonde om hem om te bouwen!

Nu denken wij daar anders over want wij zijn het gewend om onze auto’s te zien met blauwe kentekenplaten en een taxi dakschild. Maar we hebben wel besloten om op beide auto’s in de toekomst unieke daklichten te laten monteren. Daklichten die juist de auto’s nog beter tot hun recht laten komen, maar eerst het één en dan het ander….

Inmiddels is de auto taxi gekeurd bij het RDW en verwachten we ieder moment de papieren om de blauwe platen op te halen. Aanstaande Dinsdag wordt de apparatuur van Cabman ingebouwd en kan ook deze taxi van start… Dan rijden we eindelijk weer samen zodat we iedereen weer naar behoren van dienst kunnen zijn. We zijn nu dus in staat om 1 tot en met 8 personen gelijktijdig te vervoeren, ook naar de luchthavens….!

Tot ziens,

Hans & Simone

(er volgen nog foto’s 😉 )

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.