Een Geweldig Oktoberweekend…

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Afgelopen weekend hebben we sinds enkele maanden, weer gezellig samen kunnen rijden; Lekker ons ding doen 😉 Allebei onze auto’s waren volledig operationeel en gelukkig was er weer het één en ander te doen in onze stad!

Onze stad was bevangen door lederhosen, tiroler jurkjes en liters bier met bockworsten. Van heinde en verre werd ons Oktoberfest goed bezocht en was de sfeer op zijn Duits!  Zowel de horeca als ook onze taxibranche heeft daar weer profijt van gehad en niet alleen hadden we lekker te werken maar ook waren onze klanten gezellig aanwezig.

Onze BMW heeft zich gelijk van zijn goede kant laten zien en zat lekker in zijn vel. Het is een genot om in zo’n auto te rijden, zo soepel en stabiel. Onze klanten waren ook enthousiast en lieten blijken dat ze hem ook lekker vinden rijden en dat hij er mooi uit ziet.

Zo druk en goed bezocht waren de vrijdag en de zaterdag, zo rustig was het zondagavond…
Van 18 uur tot 23 uur zijn we beide aanwezig geweest maar het weer was zo goed en de mensen hadden een verzadiging van Duits bier, dus waren de taxi’s overbodig!

Het was voor mijzelf wel erg wennen dat ik mijn rij en rusttijden goed in de gaten moest houden. Na 5,5 uur rijden moeten we minimaal een kwartier in de pauze en op drukke nachten werk je meer als 11 uur, dus 2x pauze en goed uit rekenen, wanneer dat precies is. Het komt natuurlijk nooit goed uit wanneer het druk is om pauze te nemen, vooral als je dan bij de Mac staat met een grote beker koffie en de mensen vragen aan je of je ze wil vervoeren…. Ook zijn we verplicht om 72 uur in de 14 dagen, rust te houden, wat ook niet handig is voor die éne klant die even weggebracht wil worden, net op die dag dat wij niet mogen rijden! Op de Woensdagen hebben wij eigenlijk ( op uitzonderingen daargelaten) altijd samen vrij en proberen we de Dinsdag voorafgaand ook samen vrij te nemen,zodat we ook samen nog een soort van weekend hebben 😉

Aankomend weekend hebben we op Vrijdag de Destil Trappers en op Zaterdag Willem II thuis spelen en op zondag het Bockbierfestival, dus er is weer genoeg te doen, tot aankomend weekend…

Groetjes Hans & Simone

013 889 3 883

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.