Enerverend en gezellig!

De afgelopen week was vol actie, trouwe klanten en nieuwe klanten, verbazing en gezelligheid…

Om te beginnen hadden we vrijdag onze eerste volle stempelkaart, vol gereden door Vic en Els… Leuk voor ons om te vermelden dat we al zo snel een trouwe klant met een volle kaart hebben en leuk voor Vic en Els dat ze als waardering een gratis rit aangeboden kregen! Misschien dat ze bij de volgende volle kaart wel op de foto willen 😉

volle-spaarkaart

Vrijdag was het behoorlijk druk en hadden onze Tilburg Trappers natuurlijk weer een overwinning behaald van 9 – 2! Ook was er een gezellig muzikaal feestje bij Willem ll en hadden we klanten in Eindhoven bij het Beursgebouw zitten.
Vrijdagnacht/zaterdagochtend had ik een laatste klant die naar Den Bosch wilde maar al enige tijd stond te wachten op de juiste taxi chauffeur. Ze was erg blij met een vrouw als chauffeur en vertelde tijdens de rit, behoorlijk choquerende verhalen die ze had ervaren met taxi chauffeurs. Natuurlijk klonken de meeste ervaringen niet onbekend in mijn oren, maar vind ik het wel erg jammer om te horen dat er chauffeurs zijn die vrouwen onfatsoenlijk behandelen omdat ze gedronken hebben of onzedelijk bejegenen, gewoon omdat het een vrouw is! Ze vertelde ook hoe ze bijvoorbeeld in Amsterdam een chauffeurscode hebben, die alleen in werking treedt wanneer je daar met de grote centrales belt. Je krijgt dan van te voren een sms’je waarin locatie, tijd en chauffeur wordt medegedeeld, zodat je ook iets tastbaar hebt wanneer je een klacht hebt.

Ik had ’s middags al met iemand gesproken over de gedragscodes voor taxi chauffeurs en dat die eigenlijk niet bekend zijn bij het taxi-rijdend publiek! Hier wil ik dus binnenkort wel een item aan wijden zodat de normale en onbekende regeltjes wat bekender worden.

Enfin, aangekomen in Den Bosch had ze een leuke en veilige rit gehad en waren we beide wat wijzer geworden 😉 Uiteraard heeft ze ons kaartje meegenomen en hoop ik ze de volgende keer aan de telefoon te hebben, wanneer ze naar huis toe moet!

Zaterdag was natuurlijk de thuis wedstrijd van Willem ll , de trots van Tilburg en wat jammer in die ene laatste minuut! Hopelijk gaan we de volgende keer wat vrolijker naar huis…
Het weer bleef ook vrij goed, al was het wel koud vooral in de vroege uurtjes, het bleef droog waardoor de taxi’s nog niet voor iedereen noodzakelijk waren!

Zondag was het tot 20:00 lekker rijden en daarna viel het stil en zijn wij vrij op tijd naar huis gegaan…. Onze rusturen in werking laten treden, want het is per persoon 3 x 24 uur niet rijden, dus voor ons 6 x 24 uur stil staan in de 14 dagen en dan ook ook nog proberen om samen een dag vrij door te brengen…. Maar het is weer gelukt  dus we mogen weer 10 dagen rijden, dus bel ons vooral….

Aankomend weekend staat alweer voor de deur en ons grootste evenement zal weer plaatsvinden in het Willem ll Stadion tegen FC Groningen! Succes….!

Tot ziens

Hans & Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.