ALÁÁF, Het Tilburgs Taxi Alert!

20170224_132644
Veilig naar huis met uw vertrouwde Tilburgse Taxi!

Dit bericht delen onder de Carnavals stappers in Tilburg zou ideaal zijn….Waarom?!

Dit jaar zijn alle Taxi’s herkenbaar aan deze sticker, bevestigd op het raam van bijna iedere Tilburgse Taxi. Ieder jaar komen er weer met grote getale Taxi’s vanuit de rest van het land om hier letterlijk ‘hun zakken te vullen’!  Dit tot grote ergernis van zowel het Tilburgse publiek als de Tilburgse Taxi ondernemers, niemand uitgezonderd!  Taxi’s die hier niet vandaan komen, weten hier geen weg en straten, geen binnendoor routes, oversteekplaatsen alleen bedoeld voor bus en taxi, éénrichtingsverkeer en ga zo maar door… Tilburgers worden massaal opgelicht en voelen zich minder veilig  vervoerd, wat zich nadien weer uit naar de Tilburgse Taxi ondernemers, want wij zijn dan allemaal ‘oplichters’! We weten allemaal dat we ’s nachts na het stappen, goed laveloos en gelukkig, zo snel mogelijk naar huis willen en we stappen zomaar ergens in en vertrouwen erop dat de chauffeur het wel weet…. Let deze carnaval dus op deze sticker wanneer u niet met een bekende chauffeur of aan u bekend taxibedrijf naar huis kunt!

Mocht u onverhoopt toch met problemen tijdens of na u taxirit te kampen krijgen, schroom dan niet om het gele kaartje zichtbaar op de voorruit te fotograferen. Met deze gegevens kunt u namelijk echt een klacht indienen en gerechtigheid behalen bij justitie!
(Stichting Landelijk Klachtenmeldpunt Taxivervoer of  u kunt contact opnemen met een geschillencommissie.  http://www.taxiklacht.nl  )

Er zijn inmiddels stappen ondernomen om onze mooie stad een nog veiliger en vertrouwder gezicht te gaan geven met de Tilburgse Taxi’s. Zowel de ZZP er’s ( TaxiGilde Tilburg) en de grotere taxibedrijven zijn lijnen aan het uitzetten om het taxivervoer te verbeteren en met trots op de kaart te zetten. Na aanleiding van het succes afgelopen jaar met de Tilburgse Kermis 2016, willen we het Tilburgs Taxi Vignet en de daarvoor bestemde staanplaatsen en herkenbaarheid meer gaan uitwerken en doorvoeren. De Burgemeester en Wethouders zijn hierover benaderd middels een brief en een aantal mailtjes, waarvan wij hopen dat er één en ander voor Koningsdag 2017 nog besproken kan worden, dan wel verordend kan worden! Daar we nu nog geen officiële medewerking krijgen van de Gemeente Tilburg, hopen we middels deze bekendmaking, toch de Tilburgse stappers te kunnen bereiken… Zo kunnen we allemaal een geweldige en uitbundige Carnaval 2017 tegemoet gaan, want zoals ze zeggen
“Goed ingezipt, is half Geschoore!” Ge wit er nou van dus nie (kruik)zeiken, haha….

Fijne Carnaval en Taxivervoer gewenst namens Het Taxi Gilde Tilburg

Simone Berkelmans en Hans Vermeer

 

2 gedachten over “ALÁÁF, Het Tilburgs Taxi Alert!

  1. Jan van Lieshout

    Prima vervoer klant vriendelijk

  2. Monique en Nely

    Helemaal tevreden, zonodig in de herhaling!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.