Ontwikkelingen bij Team Taxi Vermeer

Ontwikkelingen bij Team Taxi Vermeer…

Het is al weer even geleden dat we een update of bericht hebben geplaatst op zowel onze website als op onze FB pagina…. Dat is niet voor niets, want we hebben het erg druk met allerlei positieve ontwikkelingen binnen ons team en bedrijf.

Juli 2017 is Barry ons team komen versterken en heeft de Bmw inmiddels helemaal eigen gemaakt. Zie je een zwarte touring BMW 520, ’s avonds en ’s nachts door het centrum cruisen, dan weet je dat onze Barry weer met alle vrolijkheid van dien, aan het werk is. Barry heeft zich inmiddels een beetje onmisbaar gemaakt binnen ons team, want hij is niet alleen chauffeur maar ook een planner en iemand die alles voor ons onthoudt 😉 Hij mag meedenken, wat hij ook met verve doet en houdt ons tevens scherp en alert, geweldig…

In diezelfde periode hebben we uiteraard onze derde auto ingezet. We hebben toen besloten om een hybride Mercedes aan te schaffen, waar wij helemaal geen referenties van hadden, dus afwachten wat deze auto zou gaan doen. Inmiddels heeft onze Hybride er weer ruim 33.000 km voor ons opzitten en zijn wij erg tevreden over zijn gedrag en verbruik. Een aanrader voor iedereen die de klasse van Mercedes wil rijden maar toch zuiniger en milieuvriendelijk wil zijn!

Na een aantal weken na de kermis, bleek dat ook 3 auto’s en 3 chauffeurs niet voldoende was, dus zijn we mijn kinderen gaan opleiden. Inmiddels zijn zij beide geslaagd en zullen zij incidenteel ons team komen versterken. Beide hebben een leuke baan waar ze toekomst in hebben, dus blijft het binnen ons bedrijf tot incidentele ritten opvang, zodat wij tot bijna een 24 uurs service kunnen groeien… Mijn jongste kind wil ook zijn steentje bijdragen en zal in de toekomst de auto’s laten blinken 😉 (hij is 13 en schoolplichtig, anders had hij ook willen rijden, hahaha)

Gelukkig kregen we net op tijd een telefoontje van Jasper, dat hij graag ons team wilde komen versterken. Daar zaten we eigenlijk op te wachten, nog zo’n kanjer erbij. Uiteraard hoort daar ook een eigen auto bij, dus moesten we weer met spoed gaan shoppen en nadenken over onze strategie… Ieder taxibedrijf heeft ook een bus, een vierde auto zou van alle kanten gaan bijdragen aan onze groei, dus moest het een bus worden. Met de klandizie die we hebben en willen behouden, was het wel belangrijk om naar een luxe bus uit te kijken. Zelf heb ik goede ervaringen opgedaan met de V-klasse van Mercedes, al zo’n 18 jaar geleden. In Rotterdam kwamen we een juweeltje tegen en na spoedberaad, snel de beslissing genomen dat het deze moest gaan worden. Een paar dagen voordat Jasper ons team kwam versterken, konden we dan eindelijk onze VIP bus op gaan halen. Ook deze auto is weer milieuvriendelijk doordat hij Ad blue verbruikt wat de uitstoot van diesel weer verminderd! Het is een 7-persoons auto (want bus mag je het eigenlijk niet noemen), die helemaal compleet met leder en chique stoelen is afgewerkt. Deze auto zal voornamelijk door mijzelf gereden worden, zodat iedere chauffeur zijn eigen “imago”heeft.

Jasper heeft onze “Sarah” E 200 gekregen, die eerst een flinke update heeft ondergaan. Zoals Hans het benoemd: “Deze auto heeft emotionele waarde, ze heeft het bedrijf gemaakt”!
Met 800.00 km op de teller is dit een solide en betrouwbare auto, die zeker bij ons gaat pensioneren, wanneer haar tijd komt. Voorlopig staat ze haar mannetje nog met Jasper als vaste chauffeur, prima team! Jasper rijdt inmiddels alweer 4 weken met ons mee en begint zijn draai te vinden. Het is even schakelen van grote bedrijven, die met vaste structuren werken, naar een klein en persoonlijk bedrijfje die hun weg naar structuur nog aan het zoeken is. Met Jasper gaan wij zeker een bepaalde structuur vinden, want ook hij is een denker met initiatieven en zeker niet alleen een chauffeur met een 9 till  5 mentaliteit!

Team Taxi Vermeer uit Tilburg
Simone, Hans, Jasper en Barry

Naast al deze groei ontwikkelingen hebben we ook de sleutel van ons nieuwe huis ontvangen en gaan wij voor de kerst nog verhuizen. Dit huis gaat ons de mogelijkheid bieden om te kunnen groeien, daar er behoorlijk wat parkeer en kantoormogelijkheden zijn, op eigen terrein. In een volgende update zal er meer bekend worden over onze nieuwe locatie en te realiseren taxicentrale.

Al met al maken wij ons in ieder geval op voor een zeer drukke periode, zowel met het rijden van onze ritten als de verhuizing. Ons team heeft er zin in…

Mocht u voor de aankomende feestdagen belangrijke ritten hebben staan, dan mag u die door bellen, mailen of appen….
Tel: 013 889 3 883
App: 06 27 35 98 83
Mail: taxivermeer@gmail.com
fb messenger: taxivermeer

Wij rijden alle feestdagen maar ivm de planning van inzet chauffeurs is het belangrijk dat we weten wat wij kunnen verwachten.
Oudjaarsnacht rijden we tot 23.30 en starten we weer om 0.30 en rijden dan door tot ongeveer 08.00 uur.
Vooral het reserveren van de 7 persoonsbus is belangrijk, we hebben er maar één 😉

Wanneer u op de drukke feestdagen reserveert of ons adhoc belt, zouden wij het op prijs stellen dat u al afscheid heeft genomen en direct in kunt stappen, zodat onze planning intact blijft, alvast bedankt hiervoor….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.