De groei van Team Taxi Vermeer

Tjee, wat is er in de laatste 18 maanden sinds onze start met 1 taxi, veel gepasseerd….

 • September 2016 Van start gegaan met onze zwarte E 200, nu Saartje genoemd, gouden auto, zeer betrouwbaar en geschikt voor het werk wat wij doen!
 • Oktober 2016 Is onze zwarte BMW erbij gekomen, met mij als vaste chauffeuse!
 • Juni 2017 Onze Hybride Mercedes 300 erbij, met Hans als vaste chauffeur
 • Juli 2017 Onze Barry erbij, die mijn BMW als vaste auto ging rijden. Binnen 3 weken wisten we allemaal dat waar de BMW reed, Barry op zeker achter haar stuur zat!
 • Augustus 2017 naarstig op zoek naar een volgende kanjer van een chauffeur, want ook met drieën konden we de toenemende drukte niet aan…De vraag was of we alleen een chauffeur erbij wilde of ook een extra auto… Investeren kost geld en dan moet je ook zeker weten of we dat kunnen verdienen…. In september werd het alleen maar duidelijker dat er ’s nachts echt wel een extra auto op de weg bij moest komen.
 • Oktober 2017 krijgen we te horen van Jasper dat hij toch wel heel graag ons team wilde komen versterken, YES, kom maar en net als Barry gelijk een vast contract…
  Volgende stap, een extra auto… Deze keer mag ik zelf kiezen en beslissen, want dat zal dan mijn vaste taxi worden! Ik hoefde daar niet lang over na te denken want door mijn verleden, wist ik precies wat ik wilde….
 • Een V-klasse 250 D van Mercedes met alles erop en eraan…. Lederen bekleding, 7 zitplaatsen ipv 8, want ik wil geen 2 personen dicht op elkaar gedrukt, voor in mijn auto hebben… Airco die overal in mijn bus zijn werk doet, geblindeerd voor wat privacy, geweldig uitgebreid media speelgoed en super fijne VIP stoelen en last but not least… Extra verlengde uitvoering zodat er koffers voor 7 personen mee kunnen!
  En jawel, wat ik al dacht gebeurde ook… Hij valt bij iedereen in de smaak en ik heb het gevoel dat deze auto mijn verlenging is, heerlijk rijden en veel ruimte. We hebben er geen ruchtbaarheid aan gegeven, omdat we het zo al druk genoeg hadden en mijn bus ook voor normaal taxivervoer beschikbaar moest zijn.
 • December 2017 krijg ik een onverwacht telefoontje van de eigenaar van een huis waar we het op hadden staan…. Of wij het toch wilde, uuh JA, maar ik heb net flink geïnvesteerd, poeh lastig want die locatie is perfect voor ons bedrijf!
  Na kort overleg gewoon gedaan en nu wonen we aan de Bredaseweg bij de hockeyvelden, met onmetelijke uitbreidingsmogelijkheden en wonen we hier privé heerlijk…Onze auto’s staan gewoon onder toezicht op ons eigen terrein met mega veel garage boxen, die mettertijd omgetoverd gaan worden tot praktische werkplekken, zoals kantoor, wasboxen en sleutel hokken….
 • In deze zelfde periode zijn beide mijn kinderen geslaagd voor hun taxi chauffeursdiploma, waarvan mijn zoon, Bryan, al gretig gebruik heeft gemaakt. Voor hun beide is het een bijbaan en hebben ze beide hun eigen werk wat ten alle tijden prioriteit krijgt!
 • 31 December / 1 januari 2018   Wauw wat een dag en nacht! Chapeau voor ons team, bijna vlekkeloos onze gereserveerde ritten gereden   (en bijna, omdat ik er eentje ben vergeten, die gelukkig belde en alle begrip had….) Daarnaast ook onze nog niet genoemde kroegen bediend, Bet Kolen, Stapperij de Korenbloem, Taverne, de Paris, Tribunaal, Slijterij, Bierings, Peanuts, Het Laar, Troubadour, vd Brekel, De kauw, Marktzicht, café de Korenbloem, Elfde gebod, Het Stadshuijs, Irish Pub, De Prins,  Boulevard, Wijnbar Cru, Bar Gus, Wijnbar Leven en de restaurants Kok Verhoeven, Lucebert, Hofstede de Blaak, De Eetkamer, Vermeer, Harboury, Shinzo, Minos Pallas, Mcdonalds centrum, Ali Baba…. enz. enz.
 • Februari 2018 Heb ik een sollicitatie met Nicky en jawel, weer een schot in de roos!
  per 1 Maart (ovb geleverde chauffeurspas) komt Nicky ons team versterken en de gaten opvullen, zodat ook Barry en Jasper een keertje vrijaf kunnen nemen….
 • Één week voor carnaval, de vijfde reserve auto… Onze Volvo V70 met alles erop en d’r aan… Barry zijn vaste auto (voor voorlopig) en hij is erg content mee.

  Deze diashow vereist JavaScript.

 • Carnaval 2018….. Wat kan ik hier kort maar krachtig over zeggen? Het was één groot gemoedelijk, druk feest van 6 dagen en nachten, met inbegrip van de Kruikenconcerten en voorbereidingsfeestjes in de dweilkroegen… We hebben enkele piekmomenten gehad die met 5 chauffeurs zelfs niet te verkopen waren binnen het kwartier… Onze auto’s reden in stijl van carnaval 2018, Zot zo Meuge, zo maagut yeah…

  Helaas te weinig tijd gehad om leuke foto’s van onze bedrijfskleding te maken, maar onze Trouwe klanten, Joost en Mieke, hadden er wel enkele 😉

 • Met de carnaval, ook Bryan, mijn zoon 3,5 nacht mee laten rijden en dat bracht zeker wel wat verlichting…. Behalve voor ons Hansje, die had het er maar druk mee…. De telefoon en Hans zijn oor stonden rood!  Oh nee, we gebruiken handsfree bellen, hahaha…. Maar chapeau voor Hans en zijn strakke, keurige en precieze planning, zonder zijn feeling hierin zou er heel wat mis kunnen gaan!
  Bryan heeft het als zeer leuk ervaren, al snapt hij nu wel dat het ook zeer vermoeiend kan zijn, al die nachten achter elkaar, want stilstaan was er niet bij, ook Bryan bedankt voor je inzet en je snelle handelen. De klanten vertellen mij dat je een keurige, rustig rijdende chauffeur bent 😉
 • Ondertussen gaan we nu naar een goede oplossing zoeken om vooral op zaterdagnacht Hans de centrale te laten bedienen zonder de stress van de vele ritten die hij nu nog mee op moet vangen. Hans wil het liefst mee blijven rijden, want het contact met de mensen heeft hij nodig, vindt ie leuk en is ook belangrijk voor de invulling van Team Vermeer!
 • Van een paar uurtjes per maand administratie, wordt ik nu gebombardeerd met vele administratieve handelingen, waar behoorlijk wat tijd en energie in gaan zitten. Toch wil ik dit zoveel mogelijk zelf blijven doen, al gaat het rijden me beter af 😉 Vandaar ook dat de website al enige tijd niet is vernieuwd… Mijn goede voornemen is dat ik daar weer wat meer energie in ga steken, zodra Nicky lekker is ingewerkt….
  Nu mag ik me weer gaan omkleden en een nachtje mee gaan rijden, weekend na Carnaval….

  Houd onze website en Facebook pagina in de gaten, daar komen de aankomende tijd wat leuke wetenswaardigheidjes op te staan…. Waaronder een voorstellen van ons team, ieder individueel…. Nieuwe tarieven ivm groepsvervoer naar bijvoorbeeld de luchthavens, maar ook evenementen!

Groetjes Simone van Team Taxi Vermeer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.