Onze diensten

Het Taxi vervoer is in meerdere categorieën onder te verdelen…
Wij richten onszelf met name op het straattaxi vervoer en besproken ritten naar welke locatie dan ook.

Straattaxi:
Hieronder verstaan wij de mensen die instappen op een taxi standplaats in en nabij Tilburg.
Meestal zijn wij te vinden op het grote station in het centrum van Tilburg. Dit is met name overdag en in de avonden wanneer er weinig is te doen in het hartje centrum. Wij staan dan samen met andere taxi’s rechts voor het station op de taxistandplaats. Deze standplaats is logischerwijs bedoeld voor mensen die van en naar het openbare vervoer moeten. Er staan daar 24/7 taxi’s voor de mensen klaar waar u gewoon in mag stappen. De ongeschreven regel is dat u de voorste taxi neemt, omdat die er het langst staat. Officieel mag u instappen bij de taxi naar uw keuze, maar dit wordt door de chauffeurs niet op prijs gesteld. Wij passen onszelf hier op aan en wachten ook netjes op onze beurt. Mocht u toch echt bij ons in willen stappen, dan doet u er goed aan om ons vanuit de trein of bus even te bellen zodat we voor kunnen rijden. Dan bent u er van verzekerd dat u bij ons in mag stappen. Het wordt dan automatisch een besproken rit!

 

Ook staan wij uiteraard, wanneer de horeca in het centrum op volle toeren draait, op de standplaats voor hotel Mercure of bij de Mac Donalds. Wij kijken zelf per avond en nacht waar we gunstig kunnen staan, zodat onze klanten ons makkelijk kunnen vinden. Wanneer er een belangrijk concert plaatsvindt bij 013, dan staan we daar op de kop van de Korte Heuvel. Weer geldt hier dat wanneer u bij ons in wil stappen, dat u even belt en wij komen zo dicht mogelijk bij u locatie aangereden.

Soms is er een druk bezocht evenement in de stad en willen we daar op de zwakke uren nog wel eens een rit gaan halen, maar zolang we nog met één taxi rijden zullen we dat niet makkelijk doen, daar onze “bellers” altijd voorrang hebben!

Besproken Vervoer:
Gelukkig kiezen steeds meer mensen voor de taxi om naar het centrum of een andere gelegenheid gebracht te worden. Uit en thuis met de taxi, zodat u niet naar u genuttigde alcohol percentage hoeft om te kijken. U belt ons op en wij komen u thuis ophalen en brengen u naar de gewenste locatie. Wanneer u verzadigt bent, belt u ons weer op en wij komen z.s.m. weer naar de locatie waar u dan bent en brengen u weer veilig thuis. Mocht u toch een impulsief uitje met alcohol gehad hebben en uw eigen auto staat op locatie, ook dan kunt u ons bellen en brengen we u en uw auto ook veilig thuis. De BOB service! Uiteraard kunt u ons ad hoc bellen voor een rit, maar u kunt ook ruim van tevoren een rit vast leggen. Dit is met name fijn bij bruiloften en luchthaven vervoer, dan bent u er van verzekerd dat wij tijd hebben en u daar op tijd kunnen afzetten.

Voor onze vaste klanten hebben wij tevens een strippenkaart in het leven geroepen, waarbij u de tiende rit van ons cadeau krijgt!

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Andere soorten vervoer zoals contract en ziekenvervoer doen wij niet. Dit is voor de grotere firma’s , daar zij meer taxi’s op de weg hebben en dus effectiever kunnen vervoeren.  Wel kunnen wij particulier mensen van en naar het ziekenhuis brengen tegen gereduceerd tarief! Een opvouwbare rolstoel of rollator is natuurlijk geen enkel probleem om mee te nemen.