Over ons

Taxi Vermeer … service van weleer!

Taxi Vermeer is opgezet door Hans en Simone; beiden bekenden uit de Tilburgse taxibranche door hun jarenlange ervaring bij firma’s als Korthout Taxi en Stationstaxi. De diverse wisselingen binnen de branche, en de behoefte om klanten een 24/7 all-round vervoersservice aan te bieden met een service van weleer, waren de drijfveren voor de start van een eigen bedrijf.

Intussen is Taxi Vermeer snel groeiend en beschikt het over een eigen wagenpark met vaste chauffeurs, en een netwerk aan collega taxi-chauffeurs waarop terug gevallen kan worden bij pieken. Hierdoor breidt de vervoersservice zich nu ook snel uit van straattaxi, evenementen vervoer en lunchthaven vervoer naar zakelijk vervoer.

Of er nu gereden moet worden voor een 2 kilometer rit, een last-minute rit naar één van de luchthavens, of er moet transport geregeld worden van of naar uw bedrijf … klanten kunnen altijd rekenen op een snelle, betrouwbare en parate vervoersservice met professionele chauffeurs. En chauffeurs die hun vaste klanten kennen, want een persoonlijke touch is hetgeen Taxi Vermeer onderscheidt van de rest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.