Over ons

Welkom op onze website!img-20160908-wa0002
Voor degene die ons nog niet kennen, willen wij onszelf even voorstellen.
Wij zijn Hans en Simone…
Wij hebben elkaar leren kennen, nu ruim 4 jaar geleden, in de taxibranche. Hans werkte voor de firma Korthout en ik werkte voor de firma Stationtaxi. Beide waren wij met name werkzaam in de avond en nachturen, waardoor we elkaar regelmatig tegenkwamen. We kregen langzaam maar zeker een relatie die toen nog niet voorzien, langdurig zou standhouden. Inmiddels wonen we samen met mijn kinderen en onze hond. In de afgelopen jaren hebben we beide nog bij andere firma’s gewerkt en ook wel eens samen. Door de jaren heen hebben wij natuurlijk onze eigen klanten geworven door onze unieke manier van werken. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid om onze eigen taxi in het leven te roepen. Voorlopig hebben we één taxi, een zwarte Mercedes Benz 200 E klasse, die in principe 24 uur per dag kan rijden. Het doel is natuurlijk dat er zo spoedig mogelijk een tweede taxi bij elkaar gereden wordt en we nog effectiever en beter tot ons recht komen.

 

Velen van jullie kennen Hans…. Hans ziet zijn werk als pure ontspanning, ook al is hij tijdens het werk zeer gedreven en druk! Hij vindt het heerlijk als er 3 ritten in het uur teveel zijn en hij het toch voor elkaar krijgt om al zijn klanten tevreden te houden. Hans kent zijn klanten bij naam en adres en weet vaak al waar ze naar toe moeten, voordat het kenbaar wordt gemaakt. Voor Hans is zijn eigen Taxi onderneming een lang gekoesterde droom die nu werkelijkheid is geworden. Of zijn klant nu 2 kilometer gereden moet worden of op de hachelijke uren 200 kilometer uit de gooi moeten omdat ze spontaan naar een andere stad en/of luchthaven moeten, geen probleem! Zijn telefoon gaat overal mee naar toe en onze taxi staat altijd schoon en afgetankt in de startblokken, dus hij staat 24/7 voor iedereen paraat!
Ook via onze website en onze Facebookpagina zal het persoonlijke tintje voorrang krijgen, daar wij gewoon zo zijn! We zijn er ook niet op uit om binnen een aantal jaren een mega groot bedrijf te zijn, liever werken wij samen met collega’s of met bevriende chauffeurs waar we van op aan kunnen. In mijn eigen verleden heb ik al ruimschoots ervaring met een te grote onderneming hebben, terwijl je het persoonlijke contact belangrijker vindt. Wij zijn een eigen onderneming gestart omdat we het op onze eigen manier wensen te doen. Voor ons is dat de enige juiste manier en hopelijk geeft dat jullie ook plezier 😉
Groetjes en tot ziens Hans & Simone

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s